Routeplanner


Autobedrijf van der Heijden is voornamelijk gespecialiseerd in Volkswagen en Seat. Maar ook andere merken zijn welkom in onze werkplaats in Middelbeers. In onze garage kunt u terecht voor vrijwel al uw onderhoud, reparaties en APK keuringen. In onze ruime showroom staan altijd een tal van mooie occasions. Daarnaast hebben wij ook scootmobielen staan, direct klaar voor gebruik.


Autobedrijf van der Heijden in de gemeente Oirschot

Middelbeers is een dorp in de gemeente Oirschot gelegen in de provincie Noord-Brabant. Naast Middelbeers maken ook de plaatsen Spoordonk, Oostelbeers en Westelbeers deel uit van de gemeente Oirschot.


Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wilt u onze showroom of werkplaats komen bezoeken? Vul dan onderaan deze pagina uw adres in en wij berekenen automatisch de snelste route naar Vestdijk 65 Middelbeers.


Bereken Route
Autobedrijf van der Heijden
Vestdijk 65
5091CK Middelbeers

Tel: 013-5141910
info@garagevdheijden.nl

" Ik kom graag in de werkplaats van Autobedrijf van der Heijden in Middelbeers. Voorheen kwam in met mijn Volkswagen Golf in de garage, maar sinds kort heb ik in de showroom een nieuwe Seat gekocht. Naast geweldige service worden ook reparaties en onderhoud zorgvuldig uitgevoerd. Van mij krijgt Autobedrijf van der Heijden een dikke 10! "

Familie Kiran, Spoordonk (Oirschot)